top of page

Algemene voorwaarden

Algemene gegevens

BissBiss-Educatie is een VOF, gevestigd in Valkenswaard en Nijmegen. BissBiss-Educatie is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 83451579 en heeft een btw-nummer NL862879395B01. Op de website leest u hoe u contact met ons kunt opnemen.

Kosten producten:
De prijzen die wij rekenen voor het gebruik van onze diensten / producten staan vermeld op de website. We behouden ons het recht voor om onze prijzen voor weergegeven producten op elk moment te wijzigen en om prijsfouten te corrigeren die per ongeluk kunnen optreden.
 

Retourneren en terugbetalen
Onbeschadigde producten kun je retourneren met de originele bon, binnen 14 dagen na de datum waarop je het product hebt ontvangen. We zullen het product omruilen of een terugbetaling aanbieden op basis van de oorspronkelijke betaalmethode. Het product dat niet in aanmerking komt voor retournering is: Goals2030 (als het cellofaan van de doos is verwijderd).

Verzendkosten retourneren zijn voor eigen rekening.

Auteursrechten

Fotokopieerapparaten zijn algemeen verspreid en vele mensen maken er haast onnadenkend gebruik van voor allerlei doeleinden. Jammer genoeg ontstaan leermiddelen niet met hetzelfde gemak als kopieën. Leermiddelen samenstellen kost veel inzet, tijd en geld. De vergoeding van de auteurs en van iedereen die bij het maken en verhandelen van leermiddelen betrokken is, komt voort uit de verkoop van die leermiddelen.
In Nederland beschermt de auteurswet de rechten van deze mensen. Wanneer u van leermiddelen of van gedeelten eruit zonder toestemming kopieën maakt, buiten de uitdrukkelijk bij wet bepaalde uitzonderingen, ontneemt u hen dus een stuk van die  vergoeding. Daarom vragen auteurs en uitgevers u beschermde teksten niet zonder schriftelijke toestemming te kopiëren buiten de uitdrukkelijk bij wet bepaalde uitzonderingen. 

Ook voor het digitale lesmateriaal gelden deze voorwaarden. De licentie die toegang verleent tot dat materiaal is persoonlijk. Bij vermoeden van misbruik kan die gedeactiveerd worden.

 

Website Goals2030.nl
We behouden ons het recht om op elk moment wijzigingen aan te brengen. 
 

©️ BISSBISS-Educatie, 2022

bottom of page